• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dagbesteding

Uniek Talent biedt op kleinschalige wijze dagbesteding aan voor mensen met een verstandelijke beperking, ASS en/of psychische problematiek. Op een ontspannen manier werken wij aan verschillende activiteiten. De activiteiten zijn afwisselend en uitdagend voor zowel mannen als vrouwen, passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wij beschikken over 3 kleinschalige locaties waar maximaal zes tot acht deelnemers kunnen werken.

Iedereen krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om mee te denken. Wij richten ons vooral op je persoonlijkheid; wie je bent, wat je graag zou willen doen of wat je nog wilt leren. Wat je niet kan is niet belangrijk bij ons, er is vast en zeker iets waar je wel heel goed in bent. Er kan zowel individueel als in groepsverband gewerkt worden. Er is altijd één vaste begeleider en een stagiaire en/of vrijwilliger op de groep, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en ruimte voor een één op één gesprek.

Wij werken vanuit ons hart en doen het met veel liefde. Wij streven ernaar dat iedereen naar huis gaat met een voldaan gevoel en een glimlach op z'n gezicht.

Iedereen is uniek bij ons. Je bent nooit te oud om te leren en wij vinden dan ook dat leeftijd geen rol speelt, iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom.

Naast creatieve bezigheden, kun je bij ons ook meehelpen in de winkel, genaamd Uniek Hobbysjop. Mocht je liever buiten werken, dan is Uniek Paard en Natuur in Blesdijke misschien wel iets voor jou. Naast buitenwerkzaamheden of houtbewerking, kun je hier ook met paarden werken. Lijkt werken in de horeca je leuk, dan is restaurant Bruisss echt iets voor jou. Hier kun je meehelpen in de bediening, eten voorbereiden en uitserveren of een ochtend meehelpen in het winkeltje.

Naast een ruim aanbod en veel afwisseling in activiteiten is er bij ons altijd tijd voor ontspanning en gezelligheid. Eén keer per jaar gaan wij met alle deelnemers een uitstapje maken.

Uniek Talent beschikt over eigen vervoer om deelnemers van en naar dagbesteding te kunnen brengen.