• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ambulant wonen

In januari 2014 is ons kleinschalige woonproject “Uniek Begeleid Wonen” van start gegaan, genaamd Uniek Begeleid Wonen. Bij Uniek Begeleid Wonen leer je hoe het is om uiteindelijk helemaal zelfstandig te wonen door middel van kamertraining.

Wij bieden hulp en ondersteuning op individuele hulpvragen met als doel het participeren en socialiseren in de maatschappij. Wij vinden het belangrijk om uit te gaan van de eigen krachten en te kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Door te blijven ontwikkelen en deel te nemen in de maatschappij, vergroot je de zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ons team bestaat uit bekwame en betrokken medewerkers die stuk voor stuk ontwikkeling gericht en vanuit hun hart werken.

In het centrum van Heerenveen hebben wij een kleinschalige woonlocatie waar 4 mensen ambulant kunnen wonen evt. in combinatie met dagbesteding. De 4 ruime appartementen hebben een eigen badkamer en keuken en een gezamenlijke voor- en achtertuin.

Heb je een eigen huurwoning in Heerenveen of Wolvega? Geen probleem, want ook dan kunnen wij jou individuele begeleiding op maat bieden.

 

Wonen in Lenna Wolvega (24-uurs zorg)

In totaal hebben wij 20 appartementen beschikbaar op de tweede, derde en vierde verdieping. De gezamenlijke woonkamer van Uniek Talent is op de derde verdieping. Hier worden naast de gezamenlijke eet- en drink momenten ook activiteiten aangeboden. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en in de nacht is er een wakende dienst. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er zorg op maat geboden. Wonen in Lenna staat in het teken van een thuisgevoel en samen zijn. Door samenwerking met andere organisaties binnen Lenna kunnen wij inspelen op alle soorten zorgvragen. De huiskamer beneden in Lenna is voor alle bewoners. Hier kun je met elkaar koffie drinken, tv kijken of biljarten/poolen. Lenna is een levendig wooncomplex waar iedere dag van alles te doen is en waar je nooit meer alleen hoeft te zijn. 

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de eventuele wachttijden, kun je contact opnemen met Anouk van Veen (zorg coördinator binnen Uniek Talent) tel: 06-83516945 of per e-mail: anouk@uniek-talent.nl